menu

Családireceptkönyv.hu

Bundás Virsli


Írta:

Elk. idő: 1/2 óra
Adag: 2-3 adag
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


6 db sós palacsinta
6 db virsli
pizzakrém
A panírhoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez

Elkészítés:


Sós palacsintát sütök. Megkenem pizzakrémmel. A kissé megfőtt virsliket belehelyezem a
palacsintákba. A két szélét behajtom és felcsavarom.

Lisztben, tojásban, zsemlemorzsában megforgatom. Forró olajban mindkét felét szép aranysárgára sütöm.

Főzelékhez kitűnő feltét. Kenyér sem szükséges hozzá, mert igen laktató.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron nagy lángon kicsit megpirítjuk a hús...

Elkészítési idő: 115 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Fokhagymás, bőrös sült oldalas
Fokhagymás, bőrös sült oldalas

A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk. Alaposan beszórjuk sóval, borssal és ételízesítővel. Tepsibe rakjuk a húsokat. A fokhagyma gerezdeket félbe vágva, a h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
káposztás tarja
káposztás tarja

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Borsos tokány
Borsos tokány

A megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A sza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk