6 db sós palacsinta
6 db virsli
pizzakrém
A panírhoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
Sós palacsintát sütök. Megkenem pizzakrémmel. A kissé megfőtt virsliket belehelyezem a
palacsintákba. A két szélét behajtom és felcsavarom.
Lisztben, tojásban, zsemlemorzsában megforgatom. Forró olajban mindkét felét szép aranysárgára sütöm.
Főzelékhez kitűnő feltét. Kenyér sem szükséges hozzá, mert igen laktató.
1. A húst enyhén kiklopfolva, ízlés szerint megsózva, megborsozva egy teflon tepsibe egymás mellé fektetem, melybe ízlés szerinti mennyiségbe öntöttem olajat vagy zsírt. (mi szeret...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA babot előző nap este beáztatom. Másnap a babot babérlevéllel puhára főzöm. A vöröshagymát apró kockára vágva zsíron dinszteljük meg hozzaadjuk a vékony szeletekre vágott fokhagym...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesElkészítjük a pácot, mindent összekeverünk és a húsokat beletesszük. Hűtőbe tesszük 1-2 órára. Ezután a sütőbe tesszük és letakarva megsütjük. Ha kell, a tetejét pirosra sütjük. Bu...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes