6 db sós palacsinta
6 db virsli
pizzakrém
A panírhoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
Sós palacsintát sütök. Megkenem pizzakrémmel. A kissé megfőtt virsliket belehelyezem a
palacsintákba. A két szélét behajtom és felcsavarom.
Lisztben, tojásban, zsemlemorzsában megforgatom. Forró olajban mindkét felét szép aranysárgára sütöm.
Főzelékhez kitűnő feltét. Kenyér sem szükséges hozzá, mert igen laktató.
A húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron nagy lángon kicsit megpirítjuk a hús...
Elkészítési idő: 115 perc Nehézség: KözepesA húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk. Alaposan beszórjuk sóval, borssal és ételízesítővel. Tepsibe rakjuk a húsokat. A fokhagyma gerezdeket félbe vágva, a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A sza...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű