6 db sós palacsinta
6 db virsli
pizzakrém
A panírhoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
Sós palacsintát sütök. Megkenem pizzakrémmel. A kissé megfőtt virsliket belehelyezem a
palacsintákba. A két szélét behajtom és felcsavarom.
Lisztben, tojásban, zsemlemorzsában megforgatom. Forró olajban mindkét felét szép aranysárgára sütöm.
Főzelékhez kitűnő feltét. Kenyér sem szükséges hozzá, mert igen laktató.
1. A húst kiklopfoljuk. 2. Zsírban hirtelen pirosra sütjük. 3. Kitesszük, beletesszük a zsírba a hagymát kockára vágva, fokhagymát reszelve. 4. 2 ek paradicsom, paprika...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A zsemlét vagy kenyeret beáztatjuk langyos vízbe. 2.A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a zsírban üvegesre pároljuk. 3.A darált húsba beletesszük a kinyomkodott zsem...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes1. A dagadót úgy vágjuk föl, hogy egy nagy téglalapot kapjunk. 2. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, a pirospaprikával, kevés sóval és 3-4 evőkanálnyi vízzel elkeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst előkészítjük(ha kell klopfoljuk),besózzuk,majd a szeleteket leterítjük a kiolajozott tepsibe. Meglocsoljuk a tejföllel, hogy mindenhol ellepje, tehetünk rá többet is,ízlés s...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű