Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Kelkáposztás Cordon Bleu


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


- 1 közepes fej kelkáposzta
- só
- sajt
- sonka
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj

Elkészítés:


■ A kelkáposzta torzsát kivágjuk, majd forró sós vízbe tesszük és leveleire szedjük (ahogy fő a káposzta, úgy jönnek le könnyen a levelei).
■ Ha kihűlt, a vastag ereket levágjuk a levelekről és minden levélbe teszünk egy szelet sajtot és egy szelet sonkát.
■ Ezután feltekerjük és két oldalt "betömködjük", mint a töltött káposztát.
▪︎Ha esetleg szétjönnének, nyugodtan rögzíthetjük fogvájóval vagy hústűvel. Ezeket tálalás előtt mindenképpen szedjük ki belőlük.
■ A szokásos módon bepanírozzuk és bő, forró olajban kisütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tálalhatjuk rizzsel, burgonyával esetleg salátával.

Kelkáposztás Cordon Bleu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Klári
Tarhonyás hús
Tarhonyás hús

A húst megmossuk és felkockázzuk egyforma nagyságúakra. A hagymát is felkockázzuk és megdinszteljük a zsíron. Beletesszük a húst. Fűszerezzük, zúzott fokhagyma, erős és TV paprika...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT SZALONNA
SÜLT SZALONNA

A tokaszalonna bőrét bekockázom, ételízesítővel beszórom,Sütőzacskóba kell megsütni, amíg piros nem lesz a bőre, közepes hőfokon.

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar AMERIKAI FASÍRT
AMERIKAI FASÍRT

A darálthúshoz hozzáadom a tojást, a kecupot és a mustárt, elkeverem. Lereszelem a hagymát, átzúzom a fokhagymát, majd hozzákeverem a húshoz, só, borssal együtt. Egy gyümölcskenyér...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tócsniban sült hús szeletek
Tócsniban sült hús szeletek

A karajszeleteket kiklopfoljuk és besózzuk. A burgonyát lereszeljük, összekeverjük a tojással, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a liszttel. A hús szeleteket lisztbe, majd a ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk