24 dkg sertéshús
1 db kisebb vöröshagyma
1-2 kk petrezselyemzöld
1-2 db tojás
1 db főtt tojás
2 szelet kukoricakenyér
2 kk napraforgóolaj
só
1 kk őrölt bors
A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot, petrezselymet.
Ezután a masszát jól összedolgozzuk, majd a keményre főtt és megtisztított tojást a henger alakúra formált húsmassza közepébe tesszük.
Ezután az olajjal kikent peremes sütőlemezre helyezzük, vízzel és olajjal megkenjük, meglocsoljuk és megsütjük. A sütéshez a közepes erősség (180 C fok) a legmegfelelőbb.
A húst sütés közben a levével locsolgatjuk, hogy ki ne száradjon.
A 4 tojást keményre főzöm. A zsemlét beáztatom, majd jól kinyomkodom. A darált húshoz nagy lyukú reszelőn hozzáreszelem a főtt tojásokat. Hozzáadom az áztatott zsemlét, a fűszereke...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes1. A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, és fóliába csomagolva 1 órán keresztül pihentetjüka hűtőben. (Ez idő alatt kényelmesen el tudjuk készíteni a tölteléket és a mártást...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemájat megtisztítjuk, majd apróra vagdaljuk. Kevéske olajon apróra kockázott vagy lereszelt hagymát pirítunk, majd hozzákeverjük a májat és borssal, majoránnával ízesítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzeleteld fel a sertésszűzet és fűszerezd sóval és borssal és paprikával. Vajon fokhagyma és rozmaring ággal süsd a húst aranybarnára. Vedd ki a sertéshúst a serpenyőből, tegyél mé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes