Családireceptkönyv.hu

Stefánia vagdalt GM


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


24 dkg sertéshús
1 db kisebb vöröshagyma
1-2 kk petrezselyemzöld
1-2 db tojás
1 db főtt tojás
2 szelet kukoricakenyér
2 kk napraforgóolaj

1 kk őrölt bors

Elkészítés:


A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot, petrezselymet.
Ezután a masszát jól összedolgozzuk, majd a keményre főtt és megtisztított tojást a henger alakúra formált húsmassza közepébe tesszük.
Ezután az olajjal kikent peremes sütőlemezre helyezzük, vízzel és olajjal megkenjük, meglocsoljuk és megsütjük. A sütéshez a közepes erősség (180 C fok) a legmegfelelőbb.
A húst sütés közben a levével locsolgatjuk, hogy ki ne száradjon.

Stefánia vagdalt GM

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Gluténmentes, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tojással töltött fasírt
Tojással töltött fasírt

A 4 tojást keményre főzöm. A zsemlét beáztatom, majd jól kinyomkodom. A darált húshoz nagy lyukú reszelőn hozzáreszelem a főtt tojásokat. Hozzáadom az áztatott zsemlét, a fűszereke...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Ravioli paradicsommártásban
Ravioli paradicsommártásban

1. A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, és fóliába csomagolva 1 órán keresztül pihentetjüka hűtőben. (Ez idő alatt kényelmesen el tudjuk készíteni a tölteléket és a mártást...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csirkemájjal töltött sertéssszelet
Csirkemájjal töltött sertéssszelet

A csirkemájat megtisztítjuk, majd apróra vagdaljuk. Kevéske olajon apróra kockázott vagy lereszelt hagymát pirítunk, majd hozzákeverjük a májat és borssal, majoránnával ízesítjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Sertésszűz camemberrel sütve
Sertésszűz camemberrel sütve

Szeleteld fel a sertésszűzet és fűszerezd sóval és borssal és paprikával. Vajon fokhagyma és rozmaring ággal süsd a húst aranybarnára. Vedd ki a sertéshúst a serpenyőből, tegyél mé...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk