menu

Családireceptkönyv.hu

Stefánia vagdalt GM


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


24 dkg sertéshús
1 db kisebb vöröshagyma
1-2 kk petrezselyemzöld
1-2 db tojás
1 db főtt tojás
2 szelet kukoricakenyér
2 kk napraforgóolaj

1 kk őrölt bors

Elkészítés:


A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot, petrezselymet.
Ezután a masszát jól összedolgozzuk, majd a keményre főtt és megtisztított tojást a henger alakúra formált húsmassza közepébe tesszük.
Ezután az olajjal kikent peremes sütőlemezre helyezzük, vízzel és olajjal megkenjük, meglocsoljuk és megsütjük. A sütéshez a közepes erősség (180 C fok) a legmegfelelőbb.
A húst sütés közben a levével locsolgatjuk, hogy ki ne száradjon.

Stefánia vagdalt GM

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gluténmentes, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Natúr sertésszelet tejszínes gombamártással
Natúr sertésszelet tejszínes gombamártással

A hagymát és a gombát megtisztítjuk. A hagymát apró kockákra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajt megmossuk, körülbelül 4 vékony szeletre vágjuk. A húst, az olajban,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Lacikrumpli
Lacikrumpli

A sertéskarajt ujjnyi szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval, borssal, kakukkfűvel, rozmaringgal fűszerezzük, és félretesszük, amíg előkészítjük a többi hozzávalót. A zöldségeket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Sertéspörkölt
Comb - Sertéspörkölt

1. A hagymát felkockázzuk és egy nagyobb lábosban olajon megfonnyasszuk. 2. Amikor a hagyma már üveges, megszórjuk pirospaprikával, majd rögtön felöntjük egy nagyon kevés vízze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: ani44
 Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sertés receptek > Sert
Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sertés receptek > Sert

A tarját másfél cm-es darabokra vágjuk. Sózzuk és borsozzuk. Egy tepsit zsírral kikenünk, majd belefektetjük a húsokat és ráöntjük a vizet. Alufóliával lefedve 220 fokon kb 1 ór...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk