3 pár virsli
6 szelet sonka
3dl kefír
bors
fokhagyma
pici só
sajt
A virslit sonkába göngyöljük, jénai tálba tesszük. Leöntjük fűszeres kefirrel (bors, fokhagyma, pici só) majd megszórjuk reszelt sajttal vagy simán rászeleteljük a sajtot. 200 fokon addig sütjük, míg a sajt megolvad, megpirul.
1. A lisztből és a tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. 2. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük. 3. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat elvágjuk a csontok mentén, tetszőleges méretet választva. Majd besózzuk, beborsozzuk, ne spóroljunk a fűszerezésnél. A két fej fokhagymát összezúzzuk, kevés olajat adunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajból nyitott szeleteket vágonk. kikloffoljuk, sózzuk borsozzuk. A zöldhagymát és petrezselymet durvára vágjuk. A keményre főzött tojásokat hosszában félbevágjuk. A sárgáját...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű