1 kg sertéscomb, Fél kg zsír, Só, Bors, Sok fokhagyma, 1 db vöröshagyma, Rozmaring
Pannónia sajtsaláta:
1 tubus majonéz, 4 dl tejföl, 2 cl fehérbor, 2 dkg porcukor, 3 dkg mustár, 1 db citrom, 20 dkg Pannónia sajt, 2 db alma, 1/2 cs. Zöldpetrezselyem, Só
A fokhagymát felvágjuk hosszúkás csíkokra, és megtűzdeljük vele a húst. A vöröshagymát felaprítjuk, beletesszük egy zárható dobozba vagy jénaiba, rátesszük a húst, megszórjuk sóval, borssal rozmaringgal. A zsírt felolvasztjuk, ráöntjük a húsra, és egy éjszakát a hűtőben pácoljuk. Másnap áttesszük egy sütőedénybe (cserépedény), és 100 fokra melegített sütőben 8 órán keresztül sütjük. Ha kihűlt, szépen lehet szeletelni.
Pannónia sajtsaláta:
A majonézt, a tejfölt és a bort jól összekeverjük, majd sóval, porcukorral, citromlével és mustárral ízesítjük. A sajtot és az almákat kb. 1-1,5 cm-es kockákra vágjuk és hozzákeverjük az elkészült salátaalaphoz. Még egyszer alaposan átforgatjuk, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük.
Bő fokhagymával és vörös hagymával zsiradékon pirítsd le a fel kockázott húst, én sertésszűz pecsrnyét használtam ennek nem kell sok idő fehéredésig majd fűszerezd só, bors, őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-A tarját sózzuk, borsozzuk, majd dörzsöljük be az összezúzott fokhagymával. - A szeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve félretesszük, hogy az egész egy kicsit összeér...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepeselkészítés A húst megmossuk, a vizet leitatjuk róla, csíkokra vágjuk és sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk. A hőálló tál aljára öntünk egy evőkanál olajat, rátesszük a hússzeleteket. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk magyaros fűszerkeverékkel. Ráöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű