6 szelet sertéskaraj, oldalas
1 fej káposzta
1 kisebb hagyma
fél citrom
0,5 dl száraz fehérbor
1 teáskanálnyi tárkony
só, őrölt bors
olaj
A káposztát lereszeljük és lesózzuk, hagyjuk állni egy kicsit, majd kivajazott tepsibe tesszük és ráfacsarjuk a fél citrom levét. A húsokat átkenjük a tárkonnyal, majd sózzuk és borsozzuk, a káposztára tesszük. Meghámozzuk és apróra vagdossuk a hagymát és rászórjuk, majd az egészet meglocsoljuk a fehérborral. 180 fokos sütőben 50-60 percen át sütjük, időnként megforgatjuk, hogy a hús jól átsüljön.
A tarjaszeletek mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd kevés lisztbe forgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük egymás mellé a hússzeleteket. A burgonyát nagy lyukú reszelőn lere...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat megfőzzük. Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és pap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket gyengéden kiveregetjük, és sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben kevés zsíron megpirítjuk a húsokat mindkét oldalukon. Ezután egy tányérra tesszük át őket, és lefedjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeleteket besózzuk megborsozzuk, megforgatjuk lisztbe, majd pici zsiradékon hirtelen elősütjük. A kész husikat egy jénai tálba vagy tepsibe fektetjük. Elkészítjük a mártást...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: Közepes