1,5 kg tarja szeletelve
2 kg apró szemű újkrumpli
ételítesítő
majoránna
kömény
feketebors
pirospaprika
fokhagyma
mustár
olaj
A tarjaszeleteket kiveregetem, majd a fűszerek keverékével és egy kis olajjal bepácolom, egy napig hűtőbe teszem, másnap előmelegített serpenyőbe, vagy grillezőbe teszem és mindkét oldalát pirosra sütöm, a megmaradt zsírjába beledobom az újkrumplit és azt is puhára párolom fedő alatt, majd a fedőt levéve pirosra sütöm.
1. A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. 2. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brassóit szokott módon elkészítjük.Egy csomag spagettit kifőzünk sós vízben.A tepsi aljára tesszük az egyik felét majd a kész brassóit.A húst beborítjuk a spagetti másik felével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAhogy én készítettem: A fél sertésfejet (80 dkg) alaposan megtisztogattam és megmostam. Annyi vízzel, ami bőven ellepte odatettem főni, egy nagy fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagy...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA hagymát összevágjuk. A zöldségeket letisztítjuk, darabokra vágjuk. A húst felszeleteljük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, ha üveges lett, rátesszük a zöldségeket és a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű