1,5 kg tarja szeletelve
2 kg apró szemű újkrumpli
ételítesítő
majoránna
kömény
feketebors
pirospaprika
fokhagyma
mustár
olaj
A tarjaszeleteket kiveregetem, majd a fűszerek keverékével és egy kis olajjal bepácolom, egy napig hűtőbe teszem, másnap előmelegített serpenyőbe, vagy grillezőbe teszem és mindkét oldalát pirosra sütöm, a megmaradt zsírjába beledobom az újkrumplit és azt is puhára párolom fedő alatt, majd a fedőt levéve pirosra sütöm.
Szeletekre vagjuk a hust es sozzuk,borsozzuk Hagyjuk keveset allni Megpucoljuk a hagymat,karikara vagjuk Egy labasban olajat ontunk (tetszes szerinti mennyiseget)en kb.1 dl-t te...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes1. A hússzeleteket kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, és a forró olajban hirtelen kisütjük. 2. Forró tűzálló tálra rakjuk, és melegen tartjuk. 3. A visszamaradt léhez a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paprikát daraboljuk kisebb kockákra, a paradicsomot hámozzuk meg és a magját is távolítsuk el, majd kockázzuk fel. A vöröshagymát finomra vágjuk. A fokhagymát nagyon apróra vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst az olajban fehérre sütjük. Ezután megsózzuk, rátesszük az egész borsszemeket, a babérlevelet és a megtisztított vöröshagymát 4-6 felé vágva. Felengedjük vízzel, fedő alatt p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű