Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 kg kocsonya hús,vegyes (penny)
4 répa
2 zöldség
Fokhagyma
Szemes fekete bors
Vöröshagyma

Etelizesitő

Elkészítés:


5 órát gyongyozve főzzük

Trükkök, tippek, praktikák:


10 tányér lesz belőle

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jucus
Brassói
Brassói

1. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk. 2. Hozzáadjuk az őrölt paprikát, sót, borsot, fokhagymát és felöntjük vízze...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Darált - Vagdalthús tojással, sajttal - OK
Darált - Vagdalthús tojással, sajttal - OK

1. Kevés olajon a vöröshagymát kicsit megdinsztelem, a zsemlét vízbe áztatom és kinyomkodom. 2. A húshoz keverem a fűszereket, a kétféle hagymát, a zsemlét, 1 tojást és összeál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Erdélyi sertéstokány
Erdélyi sertéstokány

Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütöm, majd jöhet bele a szintén kockára vágott hagyma és üvegesre pirítom., ha ezzel is megvagyok hozzá adom a felkockázott paprikát és m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erdélyi sertéstokány
Erdélyi sertéstokány

A húst csíkokra vágjuk,megmossuk,majd lecsepegtetjük. A szalonnát is csíkokra vágjuk,majd zsírjára pirítjuk. A szalonna zsírjára tesszük a felaprított vörös és fokhagymát. Egy k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk