3 kg kocsonya hús,vegyes (penny)
4 répa
2 zöldség
Fokhagyma
Szemes fekete bors
Vöröshagyma
Só
Etelizesitő
5 órát gyongyozve főzzük
10 tányér lesz belőle
Mosd meg és tisztítsd meg a sertéscsülköt, majd fogj egy akkora főzőedényt, amibe belefér a zöldségekkel együtt. Rakd is bele a húst, majd hámozd meg a sárgarépákat és vágd őket né...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apró kockákra vágott húst. Lassú tűzön elkezdjük főzni addig, míg a hús kifehéredik. Ezután rászórjuk a borsokat , ételíze...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót alaposan összedolgozzuk egy tálban, bőven sózzuk és borsozzuk, illetve hozzáadjuk a még kívánt fűszereket. A masszából kis golyókat gyúrunk, és két órára hűtőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnazsírt az olivaolajjal felhevítem, aztán beledobom és üvegesre párolom a felaprított vöröshagymát, majd kicsit később az apróra vágott fokhagymát. Ezután beleteszem a sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes