3 kg kocsonya hús,vegyes (penny)
4 répa
2 zöldség
Fokhagyma
Szemes fekete bors
Vöröshagyma
Só
Etelizesitő
5 órát gyongyozve főzzük
10 tányér lesz belőle
1. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk. 2. Hozzáadjuk az őrölt paprikát, sót, borsot, fokhagymát és felöntjük vízze...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes1. Kevés olajon a vöröshagymát kicsit megdinsztelem, a zsemlét vízbe áztatom és kinyomkodom. 2. A húshoz keverem a fűszereket, a kétféle hagymát, a zsemlét, 1 tojást és összeál...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütöm, majd jöhet bele a szintén kockára vágott hagyma és üvegesre pirítom., ha ezzel is megvagyok hozzá adom a felkockázott paprikát és m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra vágjuk,megmossuk,majd lecsepegtetjük. A szalonnát is csíkokra vágjuk,majd zsírjára pirítjuk. A szalonna zsírjára tesszük a felaprított vörös és fokhagymát. Egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű