3 kg kocsonya hús,vegyes (penny)
4 répa
2 zöldség
Fokhagyma
Szemes fekete bors
Vöröshagyma
Só
Etelizesitő
5 órát gyongyozve főzzük
10 tányér lesz belőle
1. A csülköket alaposan megtisztítjuk, és kicsit lecsöpögtetjük. 2. Egy közepes méretű tepsit kikenünk zsírral. 3. Az olajat egy tálkába öntjük és belezúzzuk a fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hússzeleteket besózzuk megborsozzuk, megforgatjuk lisztbe, majd pici zsiradékon hirtelen elősütjük. A kész husikat egy jénai tálba vagy tepsibe fektetjük. Elkészítjük a má...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldpaprikát kicsumázzuk, és a paradicsommal meg a hagymával együtt karikára vágjuk. 2. A rizst csak megmossuk. 3. Kizsírozunk egy mély tűzálló tálat, és rétegenként s...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítem a pácot: A szegfűszeget, római köményt, édesköményt, borsot és sót, a mozsárban összetöröm, majd egy keverőtálba szórom. A rozmaring és kakukkfű leveleit lehúzom, és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű