1,5 kg ecetes cékla, 6 fej vöröshagyma, só, cukor ízlés szerint, póréhagyma a díszítéshez.
Az ecetes céklát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lereszeljük a hagymát is, hozzákeverjük a céklához, és a keveréket ízlésünk szerint sóval-cukorral ízesítjük. Két villával az egészet alaposan összekeverjük, majd a tetejét vörös-vagy póréhagyma-karikákkal díszítjük.
Pirítsunk meg 2 ek olajon 1 fej felaprított hagymát. Adjunk hozzá 2-2 ek ketchupot és mustárt, valamint egy csipet csípős paprikát, és főzzük össze. Ha kihűlt, keverjünk hozzá 40...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük és salátával bélelt tálba tesszük. Behűtve tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalók szobahőmérsékletűek legyenek! A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a juhtúrót, a krémsajtokat, az összezúzott fokhagyma gerezdeket,végül a borsot és az összev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElosszor a sajtot mikroba felolvasztjuk zsirpapirra ontjuk es szet nyujtjuk, majd rakerul a toltelek amit aprora vagunk es osszekeverunk. Amikor ez kesz akkor rarakjuk a szelet sa...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű