menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 kg ecetes cékla, 6 fej vöröshagyma, só, cukor ízlés szerint, póréhagyma a díszítéshez.

Elkészítés:


Az ecetes céklát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lereszeljük a hagymát is, hozzákeverjük a céklához, és a keveréket ízlésünk szerint sóval-cukorral ízesítjük. Két villával az egészet alaposan összekeverjük, majd a tetejét vörös-vagy póréhagyma-karikákkal díszítjük.

Hagymás céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pikáns sonkakrém
Pikáns sonkakrém

Pirítsunk meg 2 ek olajon 1 fej felaprított hagymát. Adjunk hozzá 2-2 ek ketchupot és mustárt, valamint egy csipet csípős paprikát, és főzzük össze. Ha kihűlt, keverjünk hozzá 40...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Zöldborsós sajtsaláta
Zöldborsós sajtsaláta

A hozzávalókat összekeverjük és salátával bélelt tálba tesszük. Behűtve tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Boursin (francia krémsajt)
Boursin (francia krémsajt)

A hozzávalók szobahőmérsékletűek legyenek! A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a juhtúrót, a krémsajtokat, az összezúzott fokhagyma gerezdeket,végül a borsot és az összev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: maria
Toltott sajtrolad
Toltott sajtrolad

Elosszor a sajtot mikroba felolvasztjuk zsirpapirra ontjuk es szet nyujtjuk, majd rakerul a toltelek amit aprora vagunk es osszekeverunk. Amikor ez kesz akkor rarakjuk a szelet sa...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk