Csirkemell, 5 fűszerkeverék, fokhagyma, gyömbér, bors, kis koriandermag, szójaszósz
Csirkemell csíkokra vágva. A pác hozzá kínai 5 fűszerkeverék, fokhagyma,gyömbér, bors,kis koriandermag és szójaszósz. Elkezdtem sütni,utána belevágtam a szálakra vágott répát a vastagabbra vágott káposztát és a negyedekre vágott vöröshagymát. Nyomtam még bele szójaszószt,halszószt és osztrigaszószt és felengedtem vízzel. A végén étkezési keményítővel besűrítettem.
Egy kanál libazsíron megfuttatjuk a hagymát és a zellert, majd néhány percig pirítjuk. A tojásokat lazán felverjük és hozzáadjuk az összes többi töltelék összetevőt. Nyolc csirkeco...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szereltekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, fél órát állni hagyjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk,majd a hús első rétegét beleterítjük. A fokhagymás tejszínnel meglocsol...
Elkészítési idő: 60perc Nehézség: KönnyűA hagymát csíkokra vágni,zsiradékon jól megpárolni legyen színe kezdjen édesedni ,hozzáadni a fűszereket ,sót is ,kicsit össze pirítani ,mehet rá a jól lecsepegtetett máj,fehéredés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csontról lefejtjük a húst, húsverővel kissé ellapítjuk és besózzuk. 2. A burgonyát meghámozzuk, és vékony karikákra vágjuk. 3. Egy lapos tűzálló tálat vajjal bőven meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz