6 db egybe csirkecomb (alsó-felső), 2 dl főzőtejszín, 2 ek. Ketchup, 3 ek. Mustár, 2 ek. Méz, 3 evőkanál olaj, só, bors, ízlés szerint
A combokat kettévágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk. A mustárt, a tejszínnel, ketchuppal, mézzel, sóval, és borssal összekeverjük. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálalom.
A megtisztított csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk és előkészítjük a többi hozzávalót. A hússzeleteket lisztbe, majd tojásba és végül kókuszreszelékbe forgatjuk. Oldalanként...
Elkészítési idő:Csirkemell: A csirkemellet ízlés szerint fűszerezem, az almát karikákra vágom, majd rárakom a csirkemellre a sajttal együtt és összesütöm. A sütőtököt és a maradék almát kockákra...
Elkészítési idő: 0,5 óraA szeletelt csirkemellet beforgatni lisztbe, tojásba, sajtba. Belerakni a jénai tálba egy kevés tejszínt rátenni. Sütni.
Elkészítési idő: