6 db egybe csirkecomb (alsó-felső), 2 dl főzőtejszín, 2 ek. Ketchup, 3 ek. Mustár, 2 ek. Méz, 3 evőkanál olaj, só, bors, ízlés szerint
A combokat kettévágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk. A mustárt, a tejszínnel, ketchuppal, mézzel, sóval, és borssal összekeverjük. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálalom.
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat sóztam, borsoztam. A lisztet összekevertem a pirospaprikával és egyesével beleforgattam a combokat. Egy tepsibe rakosgattam, szépen egymás mellé. A hagymát kariká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kakast feldaraboljuk, megsózzuk. A finomra vágott vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, majd a húsdarabokat mindkét oldalukon lepirítjuk. Ezután nagy, lapos, tűzálló tálra vagy...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA csirkét megtisztítjuk vékonyabb szeletekre vágjuk. Beletekerjük a baconbe és fixáljuk hústűvel. Bekeverjük az olajba a fűszert, majd bele forgatjuk a betekert húsokat. 200...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű