80 dkg csirkezúza, 5 dkg olaj, 3 fej hagyma, 3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, só.
A zúzát alaposan megtisztítom és megmosom. Az olajban aranysárgára fonnyasztom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a kockára vágott zúzát. Sózom, majd időnként kevergetve, a folyadékot pótolva rövid szafton párolom. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát. Időnként felöntöm kevés vízzel. Mikor félpuha, belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és készre főzöm.
A csirkemellek mindkét oldalát befűszerezzük a sóval és a borssal. Közepes serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Ráhelyezzük a csirkemelleket és készre sütjük. Egyszer-kétszer meg...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA májakat leforrázzuk ,lecsöpögtetjük róla a vizet , félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.fogvájóval rögzitjük a bacon szeleteket Az ismert módon bepanírozzuk...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA hagymát nagyon apróra vágjuk. A kiflit beáztatjuk, és jól kifacsarjuk. Az almát meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A darált húshoz adjuk az összes hozzávalót, azaz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk, majd finomra ledaráljuk. 2. A hagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk, vagy a hús után ledaráljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű