45 dkg szobahőmérsékletű sajtkrém, 30 dkg vékony szalámi szelet, Fél zöldpaprika
Az asztalra terítünk egy tepsi méretű műanyag fóliát, a tetejére helyezzük a sajtkrémet. Egy másik fóliával befedjük, és nyújtófával négyzet alakra, kb. 6 mm vastagra nyújtjuk. A felső fóliát levesszük, kirakjuk a szalámi szeletekkel, belenyomkodjuk a sajtkrémbe. Ezután újra befedjük a fóliával, megfordítjuk, így most a sajtkrém lesz felül. Levesszük róla a fóliát, kirakjuk a vékonyra felszeletelt paprikával, és légmentesen, szorosan feltekerjük, és 24 órára hűtőbe tesszük, csak azután lehet szépen szeletelni.
Előző este átválogatjuk, és beáztatjuk hideg vízbe a babot, egy másik tálban pedig a füstölt húst. Másnap fél órára hideg vízbe teszünk egy Római tálat, fedelével együtt. A zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTomaten häuten und grob würfeln. Die Schalotte fein würfeln und in einem großen Topf in Öl anschwitzen. Gewürfelte Tomaten, Dosentomaten und Tomatensaft hinzufügen, alles leicht ze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent jól összekeverünk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt felforraljuk a vaníliával, fahéjjal és cukorral. Majd hozzáadjuk az őrölt diót és 1-2 perc alatt összefőzzük. Ha levettük a tűzről, öntünk bele 1 ek. rumot.. A palacsint...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű