45 dkg szobahőmérsékletű sajtkrém, 30 dkg vékony szalámi szelet, Fél zöldpaprika
Az asztalra terítünk egy tepsi méretű műanyag fóliát, a tetejére helyezzük a sajtkrémet. Egy másik fóliával befedjük, és nyújtófával négyzet alakra, kb. 6 mm vastagra nyújtjuk. A felső fóliát levesszük, kirakjuk a szalámi szeletekkel, belenyomkodjuk a sajtkrémbe. Ezután újra befedjük a fóliával, megfordítjuk, így most a sajtkrém lesz felül. Levesszük róla a fóliát, kirakjuk a vékonyra felszeletelt paprikával, és légmentesen, szorosan feltekerjük, és 24 órára hűtőbe tesszük, csak azután lehet szépen szeletelni.
A krumplikat héjastól egészben puhára főzzük. A megmosott, lecsöpögtetett spenótot olívaolajon a zúzott fokhagymával együtt megfonnyasszuk. Hozzámorzsoljuk a fetát, és elkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Beletesszük a csíkokra vágott sertésdagadót is, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a friss, csíkokra vágott paprikát, és a kics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit langyos víz hozzáadásával lágy tésztává dagasztom. Meleg helyen kelesztem, addig a feltétnek valókat feldarabolom és előkészítem. A tésztát, ha megkelt, olajos...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes