45 dkg szobahőmérsékletű sajtkrém, 30 dkg vékony szalámi szelet, Fél zöldpaprika
Az asztalra terítünk egy tepsi méretű műanyag fóliát, a tetejére helyezzük a sajtkrémet. Egy másik fóliával befedjük, és nyújtófával négyzet alakra, kb. 6 mm vastagra nyújtjuk. A felső fóliát levesszük, kirakjuk a szalámi szeletekkel, belenyomkodjuk a sajtkrémbe. Ezután újra befedjük a fóliával, megfordítjuk, így most a sajtkrém lesz felül. Levesszük róla a fóliát, kirakjuk a vékonyra felszeletelt paprikával, és légmentesen, szorosan feltekerjük, és 24 órára hűtőbe tesszük, csak azután lehet szépen szeletelni.
Egy tálban kavarjuk össze a lisztet, a sót, a szódabikarbónát és a cukrot, adjuk hozzá a joghurtot, a tejet és a tojást. -Dolgozzuk jól össze, egy sűrű tésztát kell kapnunk. - Eg...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűKimerem a liszteket es egy talban osszekavarom. Hozza adom a búzacsírát is. A kenyersutogepben, eloszor beleontom a langyos vizet,az olajat, es a citrom levet. Utana teszem a ta...
Elkészítési idő: 3 ora Nehézség: Könnyűreszeljük egy tálba a krumplit, és keverjük el előbb a tojással, majd a száraz hozzávalókkal, és a legvégén a vajat is adjuk hozzá. Addig kavarjuk, amíg egységes masszát kapunk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. 3. A morzsalékotkeverd össze a tojással, sajttal, lisztekkel, sütőporral, fűszerekkel. 4. Formázz kb. 2 cm magas korongokat a masszából, eze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű