1 teáskanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
12 db csiperkegomba
szükség szerint vaj
1 ek. aprított kapor
40 dkg juhtúró
A gombák szárát kitördeljük, a kalapjukat jól megmossuk, lecsurgatjuk, majd a szár nyílásával felfelé zsírral kikent tepsibe tesszük.
Fűszerezzük, vastagon megkenjük a kaporral elkevert juhtúróval és néhány vajmorzsát teszünk rá.
Magas hőfokú sütőben megsütjük.
A megmosott cukkinit héjastól felkarikázzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát és a cukkinit....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSima tésztává gyúrjuk a fenti hozzávalókat. (Én ezt ráhagytam a robotomra.) Ahogy sima, lefedve tegyük pihenni a hűtőbe, de azonnal is süthetjük. Egyenként a legjobb ha kb. 8...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz áttört túrót a többi hozzávalóval összekeverjük, majd a masszát a hűtőbe tesszük k.b.30 percre,hogy picit szilárdabb állagú tésztát kapjunk. A masszából vizes kézzel golyóka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű