1 teáskanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
12 db csiperkegomba
szükség szerint vaj
1 ek. aprított kapor
40 dkg juhtúró
A gombák szárát kitördeljük, a kalapjukat jól megmossuk, lecsurgatjuk, majd a szár nyílásával felfelé zsírral kikent tepsibe tesszük.
Fűszerezzük, vastagon megkenjük a kaporral elkevert juhtúróval és néhány vajmorzsát teszünk rá.
Magas hőfokú sütőben megsütjük.
A darált húst egy tálba rakom, a rizst megmosom, és hozzáadom a húshoz. A hagymákat olajon megpirítom, lehúzom a tűzről, majd pirospaprikával megszórom (ez egy pörkölt alap), ráönt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA totu készítéséhez először is egy kis sóval verd fel kemény habbá a tojásfehérjéket. Majd egy jó nagy edénybe rakj fel a tűzre vizet (lehetőleg szűrt vizet) és rakj bele annyi 10%...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat alaposan megmossuk, kicsumázzuk, csíkokra vágjuk és ledaráljuk tiszta húsdarálón. Odatesszük főni, beledobjuk a sót és forrástól számítva 10 perc múlva elzárjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa fekete retket meghámozzuk,lereszeljük -a juhtúrót a vajjal krémesre kavarjuk,hozzáadjuk a mustárt ,a lereszelt hagymát és retket -jól kikavarjuk,majd izlés szerint sóval fűsze...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű