1 kg pacal 1 kg köröm 3 fej hagyma 0,5 dl olaj 1 db erős paprika 1 gerezd foki 2 db babérlevél 1 kk köménymag 1,5 kg burgonya
Fözni
Az olajat felforrósítom, majd hirtelen kettesével fél-fél perc alatt megpirítom a hússzeleteket. Sózom, és egy fedeles Vörös Gábor féle edénybe teszem, rászórom a gombát és a hagym...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 190 fokra. Teríts sütőpapírt egy tepsire. Egy nagyobb keverőtálban keverd össze az összes hozzávalót. Keverd jól meg, de ah túlkevered, akkor kemények leszne...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát meghámozzuk a Hámozó Késsel, a hagymát apróra vágjuk a Turbó Aprítósegítségével. A húst megmossuk, és 1x1 cm-es kockákra vágjuk a Filéző Késsel. Az olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alábbi recepteket úgy állítottuk össze, hogy a borjúhús valamennyi húsrészéből bemutatjuk egy-egy étel elkészítését. https://www.origo.hu/itthon/20010125borjuhusbol.html A b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű