Fél kg csirkemáj (szív nélkül, tisztítva)
3-4 gerezd fokhagyma (vékony szeletekben)
1-2 dl kacsa, vagy libazsír
Csak bors, (sót csak a fogyasztáskor használjunk)
Forró, de nem forrásban lévő zsiradékba tesszük a megmosott, lecsepegtetett májakat, úgy, hogy a zsír ellepje, és nagyon lassú tűzön (nehogy forrjon, csak gyöngyözzön) puhára pároljuk.
Ez körülbelül 7-8 perc alatt bekövetkezik.
Zsírjában hagyjuk kihűlni
Az aszalt szilvát előző nap beáztatjuk a borba, és fűszerezzük fahéjrúddal és szegfűszeggel. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Sütőpapírra vagy esetleg kon...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA töltelékhez a kenyeret vízbe áztatjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és az áttört fokhagymával üvegesre pirítjuk kevés olajon. Ételízesítővel, sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellről a bőrt lehúzzuk és a csont mentén félbevágjuk. Tepsibe tesszük csonttal lefelé fordítva. Megsózzuk, mustárral bekenjük, fűszerporral beszórjuk, majd a fokhagymáva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemellet csíkokra szeleteljük,A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon lepirítjuk. Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű