Családireceptkönyv.hu

DIÓS - CSERESZNYÉS BUGLYOSKA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tészta :
- 35 dkg liszt,
18 dkg vaj,
7 dkg porcukor,
1 citrom reszelt héja,
3 tojássárgája,
csipet só,
1 - 2 ek tejföl

Töltelék :
- 1 kg cseresznye,
3 tojás fehérje,
8 dkg kristálycukor,
1 cs vaníliáscukor,
10 dkg őrölt dió,
2 ek darált keksz
- fahéjas porcukor a szóráshoz

Elkészítés:


DIÓS - CSERESZNYÉS BUGLYOSKA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: zsuzsi0629
Rákóczi túrós
Rákóczi túrós

Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrom, majd kikent, lisztezett tepsibe fektetem, és 185 fokon félig megsütöm. A töltelék alapanyagait szintén összevegyítem, majd a félig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Panna cotta
Panna cotta

A zselatinlapokat 10 percre hideg vízbe áztatjuk. A tejszínt és a tejet egy lábasba öntjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliarúd kikapart magocskáit és magát a rudat is, majd az egé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Réka
Vaníliás szarvacska
Vaníliás szarvacska

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd 1-2 órára a hűtőbe rakjuk. Majd vékony holdacskákat formázva sütjük ki, ezután van. cukorba forgatjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zserbó szelet  (Anditól)
Zserbó szelet (Anditól)

♥ TÉSZTA: Kevés tejben egy kis cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet a sütőporral összekeverjük, a margarint belereszeljük. A cukrot a tojásokkal kikeverjük. Mindent hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk