50 dkg liszt
3 dkg reszelt sajt
25 dkg margarin
2 tojás sárgája
2 kiskanál szalalkáli /vagy 1 tasak sütőpor/
2 kávéskanál só
2 dl tejfel
A megadott anyagokat alaposan összegyúrjuk, kisodorjuk kb fél centi vastagra nyújtjuk, megkenjük a tetejét a maradék két tojás fehérjével, majd sajtot reszelünk rá.
A rudakat, vagy a pereceket előmelegített sütőben szép világosra sütjük.
Elkészítés: A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy szilikon formában kb 20 perc alatt megsütjük (23x18). A krémhez a kókusztejben kikeverjük hozzávalókat majd megfőzzük. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk, és 2 órán át pihenni hagyjuk. A töltelékhez a tojássárgáját és cukrot gőz felett kikeverjük (Vigyázzunk, ne érjen bele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk homogénné, majd kb. 1 órára hűtőbe tesszük. Szilikonos sütőpapírral kibéleljük a tepsit és beletesszük az egyik tésztát, megszurkáljuk hely...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy citromfacsaró belső részébe folpackot teszek, belesimítom. Belenyomok egy kis fehér masszát, aztán rá a barna masszát annyira, hogy felvegye a facsaró formáját és utána...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű