50 dkg liszt
3 dkg reszelt sajt
25 dkg margarin
2 tojás sárgája
2 kiskanál szalalkáli /vagy 1 tasak sütőpor/
2 kávéskanál só
2 dl tejfel
A megadott anyagokat alaposan összegyúrjuk, kisodorjuk kb fél centi vastagra nyújtjuk, megkenjük a tetejét a maradék két tojás fehérjével, majd sajtot reszelünk rá.
A rudakat, vagy a pereceket előmelegített sütőben szép világosra sütjük.
zab, kakaópor, proteinpor összekever, majd joghurt, tojás és édesítő. A kinyomkodott cukkinit beletesszük, majd a diót. + fél deci víz ( ne legyen folyós a massza) Szilikonos formá...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KözepesA palacsinta hozzávalóit robotgéppel alaposan kikeverjük (az élesztőt csak morzsoljuk bele, nem szükséges felfuttatni). Hagyjuk pihenni legalább 1 órán át. Ha nagyon sűrű lenne, hí...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeverjük össze a lisztet, cukrot, darált mákot, és a sütőport.Hozzáöntjük a tejet, és a tojást.Belereszeljük citromhéjat.Hozzáöntjük a felolvasztott vajat is.Csomómentes tésztává k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a bundázó tésztát: a lisztet kis tálba tesszük. A tejet a tojások sárgájával habverővel jól elkeverjük, a lisztre öntjük, hozzáadjuk a cukrot, sót és az egészet habverő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű