10-12 db nagyobb fej vöröshagyma
30-35 dkg bacon szalonna
1 kg-nyi fasírtalap – Ha különleges ízvilágot szeretnétek, akkor ezt a receptet javasoljuk.
Elkészítése ( ahogyan a fotókon is látható) nem túlságosan időigényes, viszont annál különlegesebb. Ha elkészültek a gombócaink, tegyük parázsba és 5-10 percenként forgatva kb. 30-40 perc múlva tálalható. Parázsban sült burgonyával egyszerűen Isteni grill kaja.Ha tetszett a recept oszd meg barátaiddal is!
húsgombóc - hagyma kehely - bacon szalonna - alufólia
A szalonna zsírját kiolvasztjuk, ha kevés, akkor még teszünk hozzá zsírt. A zsíron üvegesre pároljuk az aprított vöröshagymát, rádobjuk a kockára vágott dagadót,és addig keverget...
Elkészítési idő:Tojásos lecsót készítünk. A szalonnát kis kockákra vágjuk, serpenyőbe tesszük, pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ha lepirult, hozzátesszük a paprikaszeleteket, é...
Elkészítési idő:A darált húst elkeverjük a tojással, meg a zúzott fokhagymával. Sóval, frissen őrölt borssal petrezselyemmel ízesítjük, majd a masszából kisebb méretű húsgombócokat készítünk. --...
Elkészítési idő: 30