10-12 db nagyobb fej vöröshagyma
30-35 dkg bacon szalonna
1 kg-nyi fasírtalap – Ha különleges ízvilágot szeretnétek, akkor ezt a receptet javasoljuk.
Elkészítése ( ahogyan a fotókon is látható) nem túlságosan időigényes, viszont annál különlegesebb. Ha elkészültek a gombócaink, tegyük parázsba és 5-10 percenként forgatva kb. 30-40 perc múlva tálalható. Parázsban sült burgonyával egyszerűen Isteni grill kaja.Ha tetszett a recept oszd meg barátaiddal is!
húsgombóc - hagyma kehely - bacon szalonna - alufólia
Kinyomkodjuk a beáztatott kenyeret és egy keverőtálba rakjuk. Hozzáadjuk a fasírt többi hozzávalóját, gombócokat formázunk belőle. Bő olajat hevítünk, majd pirosra sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúsgolyókhoz: Egy nagy tálba tesszük a darált húst, a lisztet, a frissen aprított petrezselymet és a tojást. Sózzuk-borsozzuk, majd hozzáadjuk a lereszelt gombát. Az egészet gyúrju...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és felkockázzuk.A hagymánkat kockára vágjuk és zsíron ledinszteljük,majd a húsunkat is hozzáadjuk és fehéredésig pirítjuk,majd a fűszereket is és egy kevés vizet a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósaj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű