8 szelet sertéskaraj, 8szelet sajt, 8 szelet tarja, 8 rózsa karfiol, Mustár, Só, Bors, Liszt, Olaj
Besamelmártás: 4dkg vaj, 1ek liszt, 4dl tej, Só, Fehér bors, Szerecsendió, 2ek tejföl
A karajszeleteket enyhén klopfoljuk, só, bors. Kevés olajon lisztbe mártva elősütjük. Kivajazott tepsibe tesszük a hússzeleteket, megkenjük mustárral, 1szelet sajt, 1 szelet tarja, 1 rózsa karfiol, a besamellel leönteni. Előmelegített sütőbe pirosra sütni.
A darált húshoz hozzáadjuk a nyers tojást, petrezselymet, apróra vágott hagymát, fokhagymát, sót, borsot. A főtt tojásokat lisztbe forgatjuk, majd beburkoljuk a darált hússal és zs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst, szalonnát és az uborkát csíkokra, a vöröshagymát apróra, a gombát cikkekre vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk a húst, sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombócokhoz a húst ízesítjük sóval, borssal, az áttört fokhagymával. A kisebb fej vöröshagymát megtisztítjuk, nagyon apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük. Ezt is a darál...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA húst megmossuk, megszárítjuk, majd kisujjnyi darabokra vágjuk. A szalonnát vékonyan felszeleteljük, a hagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk,a kápia paprikát kis kockákra darab...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű