8 szelet sertéskaraj
» só
» bors
» 4 szelet füstölt tarja
» 4-5 evőkanál liszt
» 1 evőkanál fűszerpaprika
» kevés mustár
» olaj a sütéshez
» fogvájók a tűzéshez
A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és összetűzzük a fogfájókkal.
A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával és megforgatjuk benne a húsokat. Forró zsiradékban pirosra sütjük őket.
Fűszeres sült burgonyahasábokkal tálaljuk.
1. A húst szeletekre vágjuk, sóval, borssal, és összetört fokhagymával bedörzsöljük, majd átsütjük. 2. Lefedjük, és megsütjük. 3. A hagymát felkarikázzuk, majd a többi fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket. 2. Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dagadót alaposan megtisztítjuk és felszúrjuk. 2 db tojást keményre főzünk, majd a héj eltávolítás után apróra vágjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk, majd jól kicsavarjuk. A megmosott...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesRecept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű