Családireceptkönyv.hu

Lusta háziasszony töltött húsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-8 szelet tarja

Töltelék:
5 db csirkemáj,
5 db főtt tojás
petrezselyem zöld
5 szelet kenyér
1 db nyers tojás
bors
majoranna
pirospaprika
ételízesítő
kevés olaj

Elkészítés:


A tarját ki kikloffoljuk majd gyorsan mind két oldalát átsütjük. Tepsibe rakjuk.
Elkészítjük a tölteléknek valót. A tojást villával össze törjük, a a májjat elkaparjuk, a petrezselyem zöldet felaprítjuk, a kenyeret beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, hozzáadjuk a nyers tojást, borsot, majorannát, kevés pirospaprikát, és az ételízesítőt. Összekeverjük, és a hús szeletekre halmozzuk.
Öntünk alá egy kis olajat vagy zsírt. Alufóliával letakarjuk és be a sütőbe.
Amikor a hús megpuhult a fóliát levesszük és egy kicsit sütjük még, hogy színt kapjon.
Bármilyen köret illik hozzá.

Lusta háziasszony töltött húsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Nádi betyár pecsenye - OK
Comb - Nádi betyár pecsenye - OK

1. A hússzeleteket kiverjük. 2. A darált húst ízlés szerint fűszerezzük, majd ráhalmozzuk a hússzeletekre úgy, hogy a szélek szabadon maradjanak. 3. A töltelékre szeletelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Anikó
Fenséges puha csülök
Fenséges puha csülök

Tisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fasírt (50db)
Fasírt (50db)

Olajon megdinszteljük az apró kockára vágott vöröshagymát.Ha egy kicsit kihűlt, akkor hozzáadjuk a darált húshoz, rányomjuk a fokhagymát, ráütjük a tojásokat is.A szikkadt zsemléke...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Sertésoldalas krumpligancával
Sertésoldalas krumpligancával

A burgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. A levét eltesszük egy tálba, mert később szükségünk lesz rá. A burgonyákat összetörjük, visszatesszük a tűz...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk