menu

Családireceptkönyv.hu

Lusta háziasszony töltött húsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-8 szelet tarja

Töltelék:
5 db csirkemáj,
5 db főtt tojás
petrezselyem zöld
5 szelet kenyér
1 db nyers tojás
bors
majoranna
pirospaprika
ételízesítő
kevés olaj

Elkészítés:


A tarját ki kikloffoljuk majd gyorsan mind két oldalát átsütjük. Tepsibe rakjuk.
Elkészítjük a tölteléknek valót. A tojást villával össze törjük, a a májjat elkaparjuk, a petrezselyem zöldet felaprítjuk, a kenyeret beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, hozzáadjuk a nyers tojást, borsot, majorannát, kevés pirospaprikát, és az ételízesítőt. Összekeverjük, és a hús szeletekre halmozzuk.
Öntünk alá egy kis olajat vagy zsírt. Alufóliával letakarjuk és be a sütőbe.
Amikor a hús megpuhult a fóliát levesszük és egy kicsit sütjük még, hogy színt kapjon.
Bármilyen köret illik hozzá.

Lusta háziasszony töltött húsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tejfölös gombás sertésszelet
Tejfölös gombás sertésszelet

A húst megmosom, szárazra törlöm, lisztbe forgatom és olajon elősütöm, majd kiveszem a zsiradékból és a kockára vágott hagymát , fokhagymát megpirítom, majd rádobom a felszeletelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Darált - Erdélyi rakott káposzta
Darált - Erdélyi rakott káposzta

1. Olajon megpirítom a hagymát, rádobom a darált húst, a felkarikázott kolbászt, a felaprított fokhagymát és fehéredésig sütöm. 2. Amikor levet enged, megpaprikázom, sózom, bor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Tünde
Spenóttal töltött szűzpecsenye leveles tésztában
Spenóttal töltött szűzpecsenye leveles tésztában

A spenótot alaposan megmossuk, egy szűrőbe tesszük és forró vízzel leforrázzuk, lecsöpögtetjük, kinyomkodjuk és felszeleteljük. A túrót, a tejfölt a vajat, a sajtot, a zúzott fokh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Vadas
Vadas

A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára pirítjuk, majd a pörcöt kiszedjük. A megmaradt zsiradékon a hús szeletek mindkét o...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk