1.2 kg sertéstüdő,
70 dkg húsos tokaszalonna,
20 dkg rizs,
25 dkg vöröshagyma,
50dkg sertésmáj,
5 dkg só,
1 dkg őrölt bors,
1 dkg fűszerpaprika,
25-30 cm-es darabokra vágott bél,
Puhára főzünk 1.2 kg sertéstüdőt, 70 dkg húsos tokaszalonnát. Kiszedve hűtjük. Közepesre daráljuk.
A tüdő főzőlevében 20 dkg rizst félpuhára főzünk. 25 dkg finomra vágott vöröshagymát zsírban rózsaszínűre pirítunk.
Elkeverve a húst, szalonnát, 50 dkg nyers, finomra darált sertésmájat, a rizst, a vöröshagymát, 5 dkg sót, 1 dkg őrölt borsot, 1 dkg fűszerpaprikát, kb. 25-30 cm-es darabokra vágott bélbe nem túl keményre töltjük.
A beleket elkötjük. (A belet töltés előtt mindig langyos vízben tartjuk.) A hurkát ezután megabáljuk.
A karajt nagyobb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel, steak borssal, chilivel megszórjuk, mustárral megkenjük és olajjal leöntve legalább egy órát állni hagyjuk...
Elkészítési idő: 1 óraAz oldalast a csontok mellett felszeleteltem A fuszerekkel,soval,borssal,aprora zuzott fokhagymaval jol bedorzsoltem,es hagytam allni kb. fel orat Egy serpenyobn olajat ontottem,...
Elkészítési idő: 1 oraPóréhagymát felvágom, megfuttatom az olajon, ráteszem a húst (csirkemellet, vagy sertésszüzet - lehet más húsból is csak, akkor tovább kell főzni, hogy megpuhuljon) amit csíkokra v...
Elkészítési idő: 2,5 óra