15 dkg sajt, 1,20 kg burgonya, 8 szelet sertéstarja, só, őrölt bors
1. Tűzálló tálat nagyon vastagon kikenünk, és bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.
2. Ezután meghámozott, megmosott és karikákra vágott, előfőzött burgonyát teszünk bele úgy, hogy teljesen fedje a sajtot.
3. Erre kerülnek a szépen kivert, megsózott, megborsozott, mindkét oldalán hirtelen sütött hússzeletek.
4. Ezeket ismét megszórjuk reszelt sajttal, majd folytatjuk újabb burgonya- és húsrétegekkel, tetszés szerinti mennyiségben.
5. Legfelül burgonyaréteg, azon pedig sajt legyen.
6. Sütőbe tesszük, és szép lassan átsütjük. 180 fok, 40-50 perc
7. először fólia alatt, majd anélkül süssük.
A cukkinit megmossuk, a szárát eltávolítjuk. Ezután félbe vágjuk, a magját pedig kivájjuk. Arra vigyázzunk, hogy maradjon pereme is, hogy a sajt ne folyjon ki belőle. A füstölt saj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karajszeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk sertéshús fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóval sűrű...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KönnyűA húst fűszerezzük be de előtte irdaljuk be(szélénél,meg közepénél,kisebb vágásokat csinálunk,így nem zsugorodik össze a hús sütés közbe),1-2 órát áll a fűszerben,majd elektromos g...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítem a fasírtot, kis golyókat formázok, a közepébe nyomok egy fürjtojást, belerakom a vékonyan kiolajozott muffin sütőbe és megsütöm 180 fokon, mikor megsült a tetejét megszó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű