30 dkg liszt,
30 dkg cukor,
8 tojás,
8 kanál víz,
2 sütőpor
A sárgáját kikeverem cukorral majd hozzá adom vizet, lisztet, sütőport.
(én szoktam bele tenni citrom,rum,vagy vérnarancs aromát picit vagy reszelek bele citrom vagy narancs héjat....isteni íze s illata van piskótának ha elkészül)
a fehérjét 1 kiskanál cukorral csipet sóval közepesen kemény habbá verem, aztán fakanállal óvatosan össze keverem, papirral bélelt tepsibe vagy karika formába rakom, s előmelegített sütőben sütöm 20percig nem szabad megnézni, aztán tűprobáig készre sütöm!
A cukkinit hámozd meg, vágd kockára és tedd egy kis fazékba, öntsd hozzá a vizet, a citromlevet és lefedve főzd kb 5-10 percig, amíg kicsit megpuhul. Még forrón pürésítsd a főzőlév...
Elkészítési idő:A tejet a rizzsel és 2 ek cukorral felforraljuk. Mikor a rizsszemek a tej tetejére feljönnek, akkor elzárjuk és fedővel dagadni hagyjuk. A tojást 2 ek cukorral habosra verjük, ma...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és kapunk egy linzer tésztát. Pihenni hagyjuk amíg a töltelék elkészül. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd fakanállal hozzáadjuk...
Elkészítési idő: