20dkg dió
5dkg kókuszzsír
2dkg kakaó
5dkg por eritrit
csipet só
vanilia
20 dkg diót beáztattam forró vízbe,majd 30 perc múlva átmostam,lecsöpögtettem beledobtam az aprítóba és elkezdtem aprítani amíg gombóccá nem állt össze,ekkor adtam hozzá 5 dkg kókuszzsír(nem olaj formájában) és egészen krémesre mixeltem.............ezután fakanállal kevertem bele 2 dkg kakaóport,5 dkg por eritritet(kóstold mert lehet neked kevés lesz) csipet sót,egy vanília kikapart belsejét...............nagyon finom diónutim lett,amit tortákba,sütikbe is ajánlok!
az egész adag tápértéke:
Kalória:1798
Fehérje:41,7
Szénhidrát:25,38(ez nem rossz!)
Zsír:166,10
Élem "Édes" Életem
A krumplit héjában megfőzzük, ha már nem túl forró, akkor megpucoljuk és áttörjük. Ha kihűlt, összedolgozzuk a liszttel, a tojással, zsírral, sóval. Alaposan összegyúrjuk, a végén...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKis lábosban a cukrot és a kakaóport összekeverjük, folytonos keverés közben felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a vajat, és kis lángon felmelegítjük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 1+2 ÓRA Nehézség: KönnyűSütőpapírral kibélelünk egy 23x23 cmes sütőformát. Egy tálban összekeverjük a a lisztet, a sütőport és a sót. A vajat a cukorral robotgépben krémesre keverjük, majd hozzáadj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes