Hozzávalók:
- 3kg uborka
- 2db. csípős paprika (én csak 1db-ot tettem, hogy ne legyen erős)
- 4 db. babérlevél
- 15 szem fekete bors
- 1 kávés kanál Nátrium-benzoát
- 3 ek. só
- 40 dkg cukor
- 2,5 dl ecet (15%)
24 órát állni hagyni, közbe megkavarni és mehet az üvegbe
Először kifilézzük a combokat: az alsó- és a felső combot az ízületnél szétvágjuk. Mindkét résznél a csontokról egy hegyes, hajlékony filézőkéssel körbevágva leválasztjuk a húst. N...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Ezeket egyberakjuk és összekeverjük. 1 pohár majonézbe 2 evőkanál citromlét, kevés sót és borsot keverünk, majd ráöntjük a salátára, és jól összeforgatjuk. 2. Egy órára bete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűQuinoa nach Anleitung kochen, abtropfen lassen und beiseitestellen, etwas auskühlen lassen. In einer Schüssel Gurke, Tomaten, schwarze Oliven, Koriander, Paprika und Zwiebeln mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban kikeverjük a tejfölt a majonézzel, a citromlével, a cukorral, a borssal, és a sóval. A mennyiségek csak irányadók, természetesen mindenki ízlés szerint adagolja a hozzáv...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű