- 1 közepes banán
- 80 g kókuszliszt
- 100 g zabpehelyliszt
- 30 g mogyis-csokis fehérjepor
- 2 evőkanál holland, zsírszegény kakaópor
- 1 evőkanál eritrit
- 20 ml rumaroma
- 1 tk. vaníliaaroma
A hozzávalókat összegyúrjuk.
Felolvasztunk 100 g (50-60%) étcsokit. A felét simítsd egy sütőpapírra, dermeszd meg, kend rá a kész masszát, a tetejére mehet a maradék olvasztott csokesz.
Hűteni ajánlott 2-3 órát, majd éles késsel szeletelni, hogy ne törjön a csoki.
--A tojásokat óvatosan válaszd ketté, és a fehérjét egy csipet sóval verd kemény habbá. -A sárgákat keverd habosra a cukorral, a vaníliás cukorral, majd részletekben öntsd hozzá...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 170 fokra. A banánt és az almát aprítógépben pürésítjük (reszelni is lehet), majd mixerrel beledolgozzuk a tojások sárgáját, a mézet/édesítőt, a kókuszreszelé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA grízt, a cukrot és a vaníliát tegyük egy tálba és adjuk hozzá a vizet, keverjük össze és tegyük legalább 1 órára a hűtőbe. Mikor kiveszed a hűtőből, keverd hozzá a kakaót és az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat keverjük össze, majd külön a nedveset is. Laza mozdulatokkal dolgozzuk össze a kettőt. A kókuszkrém dobozában van két kis csomag kókuszkrém. Az egyikre van...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű