- 1 közepes banán
- 80 g kókuszliszt
- 100 g zabpehelyliszt
- 30 g mogyis-csokis fehérjepor
- 2 evőkanál holland, zsírszegény kakaópor
- 1 evőkanál eritrit
- 20 ml rumaroma
- 1 tk. vaníliaaroma
A hozzávalókat összegyúrjuk.
Felolvasztunk 100 g (50-60%) étcsokit. A felét simítsd egy sütőpapírra, dermeszd meg, kend rá a kész masszát, a tetejére mehet a maradék olvasztott csokesz.
Hűteni ajánlott 2-3 órát, majd éles késsel szeletelni, hogy ne törjön a csoki.
Mákos piskótát sütni.180 fok 30 perc. A tészta hozzávalóit két fele osztani, két lapot sütni. 1 lap rá krém, mákos rá kém, 2 lap, rá máz.
Elkészítési idő:A hozzávalókat összegyúrom, golyókat formálok belőle és kókuszreszelékben megforgatom.
Elkészítési idő: 30 percA hozzávalókból kelt tésztát készítünk. Langyos helyen duplájára kelesztjük. Ha megkelt a tészta, ketté osztjuk. Kiolajozott tepsibe simítjuk, vagy belenyomkodjuk. Az egyik tésztát...
Elkészítési idő: