10 dkg túró
50 g tejföl
2 tojás
25 g diétás vaníliás pudingpor (pl. Update)
Édesítő ízlés szerint (pl. 10 g Update1 Zero)
½ mk vanília őrlemény
1 csipet só
A sütőt kapcsold be 160 fokra.
A túrót törd össze villával, add hozzá a tejfölt, a 2 tojássárgáját, az édesítőt, a pudingport, a vanília őrleményt majd jól keverd össze.
A tojásfehérjéket egy kevés sóval verd kemény habbá, óvatosan forgasd bele a túróba.
3 db szufléformát vékonyan vajazz ki, és ¾-ig töltsd meg a túrós-habos krémmel.
A tálkákat tedd előmelegített sütőbe és kb. 15 perc alatt süsd szép aranyszínűre a felfújtat.
Frissen, forrón natúr sárgabarack lekvárral kínáld.
Lsd a videón!
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűMegfőzöm a pudingot, kihűtöm. A margarint a porcukorral kihabosítom, és összekeverem a pudinggal. A leveles tésztát vékonyra nyújtom és 2-3 cm-es csíkokra vágom. Rátekerem a megvaj...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz almát hámozzuk meg, majd a magházat távolítsuk el. Ezután ízlés szerint daraboljuk fel. Egy serpenyőbe öntsük bele a bort, adjuk hozzá a feldarabolt almát és az áfonyát, szórju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEloszor a turo tolteleket keszitjuk el A turot osszekeverjuk a buzadaraval(griz),tojassal,cukorral,vanilia porral A tojasokat elvalasztjuk A tojas sargakat kikavarjuk a cukorral...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes