10 dkg túró
50 g tejföl
2 tojás
25 g diétás vaníliás pudingpor (pl. Update)
Édesítő ízlés szerint (pl. 10 g Update1 Zero)
½ mk vanília őrlemény
1 csipet só
A sütőt kapcsold be 160 fokra.
A túrót törd össze villával, add hozzá a tejfölt, a 2 tojássárgáját, az édesítőt, a pudingport, a vanília őrleményt majd jól keverd össze.
A tojásfehérjéket egy kevés sóval verd kemény habbá, óvatosan forgasd bele a túróba.
3 db szufléformát vékonyan vajazz ki, és ¾-ig töltsd meg a túrós-habos krémmel.
A tálkákat tedd előmelegített sütőbe és kb. 15 perc alatt süsd szép aranyszínűre a felfújtat.
Frissen, forrón natúr sárgabarack lekvárral kínáld.
A rámát,porcukrot,tojásokat,kakaót,csoki pudingot gőz fölött összemelegítjük.A gázról levesszük hozzáadjuk a kekszet,diót.Az őzgerincformát kibéleljük fóliával majd a töltelékünket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti anyagokból tésztát gyúrunk,majd kettévesszük.21-szer 34-es tepsi nagyságúra nyújtjuk,és zsírozott tepsibe fektetjük.Rátesszük a levétől kifacsart almát,majd a másik tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a darált kekszet, a porcukrot, a kakaóport és a vaníliás cukrot, majd összegyúrom annyi tejjel, hogy nyújtható tésztát kapjak. Száraz ne legyen, inkább kissé ragadjon...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 180 C°-ra. A liszttel összekeverjük a sütőport. A vajat, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, egyenkén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű