40 dkg burgonyapüré
5 dkg tejföl
2 ek snidling (felkarikázva)
1 db tojás
olaj a sütéshez
Az előző napról maradt hideg burgonyapürét, a tejfölt és a snidlingett egy tálban fakanállal csomómentesre keverjük, majd beledolgozunk 1 db tojást.
Tapadásmentes serpenyőben felhevítünk egy kevés olajat. Rátesszük a massza felét, lepénnyé lapogatjuk és mindkét oldalát megsütjük. Kivesszük a serpenyőből, és a többi masszát ugyanígy megsütjük.
A rizst alaposan megmossuk, addig, míg a víz tiszta nem lesz, majd hagyjuk lecsöpögni. A hevített olajon megpirítjuk a rizst és a kukoricát, majd felöntjük 1 l forró vízzel (amibő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, megpároljuk, tepsibe tesszük, leöntjük fűszeres Pilos 0,1%os joghurttal, teszünk rá light sajtot és sütőben 200 fokon 20 perc alatt kész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészíthető cukkiniből, édesburgonyából, sütőtökből, patisszonból, paszternákból, ki mit szeret. Én most répát és petrezselyemgyökeret gyalultam le, mert az volt kéznél. Nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű