225 g krémsajt
5 dl epres jégkrém
1 bögre összetört graham-keksz
1 bögre felaprított eper
200 g étcsoki
díszítéshez: morzsolt graham-keksz
Robotgéppel keverd simára a krémsajtot és a fagyit.
Add hozzá a kekszet és az epret, és keverd bele őket robotgéppel.
Öntsd a keveréket sütőpapírral borított tepsire, majd tedd fagyasztóba 4 órára.
Olvaszd fel az étcsokit.
Miután kivetted a mélyhűtőből, vágd apró kockákra a sütit és forgasd meg a csokiban.
Szórd meg keksszel, és hagyd állni, amíg rádermed a csoki.
A pudingokat külön-külön csomómentesre keverjük, majd megfőzzük 2,5-2,5 dl tejben. Még forrón hozzákeverjük a tejfölt fele-fele arányban. A tojások fehérjéből kemény habot verün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit hámozd meg, vágd kockára és tedd egy kis fazékba, öntsd hozzá a vizet, a citromlevet és lefedve főzd kb 5-10 percig, amíg kicsit megpuhul. Még forrón pürésítsd a főzőlév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukor felével keményre felverjük. A sárgákhoz hozzáadjuk a maradék cukrot és a vizet, majd a kemény habba forgatjuk felváltva a sütőporos,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepeshttp://receptbazar.blogspot.hu/2016/03/hofeherke-szelet.html
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű