300 g búzaliszt
1 tasak szárított élesztő
1/2 teáskanál cukor
1 teáskanál só
3 evőkanál olaj
125 ml (meg vagy két löttyintésnyi) langyos víz
Mindent bele egy keverőtálba, és hajrá, addig dagasztani géppel, vagy kézzel, amíg el nem válik az edény falától. Ez pár perc. Kalóriaégetőnek is jó. Majd meleg helyen, kb kétszeresére keleszteni, olajozott, vagy sütőpapíros tepsin nyújtani.
Először is főzd meg a tojásokat. Ehhez forrástól számítva takaréklángon, fedő alatt 8 percig főzd őket. Közben vágd apróra (vagy reszeld le) a vöröshagymát, szintén apróra a petre...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTÚL ZSÍROS LETT AZ ÉTEL... tedd a lábast hideg vízbe majd 10 percre a fagyasztóba...a zsír meg fagy a tetején és kanállal leszedheted a felesleget ..................................
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet aprító- vagy turmixgépbe tesszük, belekockázzuk a vajat, hozzáadjuk a sót. Morzsásra dolgozzuk a géppel, majd hozzáadjuk a tojást és a vizet. Pár másodperc alatt összeáll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pác hozzávalóit késes robotgépben pépesre daráljuk. A megmosott, leszárított húst a pácba forgatjuk és 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap grillen vagy sütőben kb. 30 perc alatt p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű