20 dkg brokkoli (lehet mirelit is)
1 kicsi doboz főzőtejszín
3 dl víz
1/2 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
szerecsendió
kókuszolaj
ropogós kenyérkarika
A vöröshagymát kókuszolajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit, fűszerezzük, majd felöntjük vízzel (éppen annyival amennyi ellepi). (Kb. 20 perc fedő alatt)
Miután puhára főtt a brokkoli, hozzáöntjük a főzőtejszínt és még 10 percig főzzük.
Amikor elkészült, botmixerrel összeturmixoljuk.
Ropogós kenyérkarikákkal tálaljuk.
Pirítsuk meg zsírban az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a kis kockára vágott húst. Sózzuk, borsozzuk, és kevés csontlével felengedve főzzük. Amikor a hús már félig megpuhult, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElso lepesben meg pucoljuk a zoldsegeket ,majd a zoldbabot a kolbaszt karikara vagjuk , Mindent a fazekba rakunk a fuszerekkel eggyut vizet ontunk ra boven amennyi levest szer...
Elkészítési idő: 1,5 ora Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágjuk, és az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát és a felkockázott csirkemellet, amit szintén kicsit megpirítunk, sózunk és borsozunk. A levesz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűLényeg annyi, hogy a rukkola ne legyen megfőzve, az csak a legvégén kerül bele, hogy megőrizze vitamin tartalmát és szépséges zöld színét. Olivaolajon megfuttattam az apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű