2 tojás
50 g zabpehely
fél kávéskanál szódabikarbóna
pici só
50 ml víz
1 virsli
reszelt sajt
paradicsom
A zabpelyhet, sót és a szódabikarbónát egy tányérba tesszük.
A két tojást felverjük a fél dl vízzel, majd ráöntjük a zabpehelyre és jól összekeverjük.
Egy serpenyőben megolvasztunk és felforrósítunk egy evőkanálnyi kókuszzsírt. Ráöntjük a zabos masszát és egy kanállal egyenletesen eloszlatjuk.
Közepes lángon 3-4 percig sütjük majd megfordítjuk.
Ha elkészült, akkor az egyik oldalára teszünk felkarikázott virslit és paradicsomot majd sajtot reszelünk rá és ráhatjuk a másik oldalát.
A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összedolgozzuk. Fóliába csomagolva hűtőbe tesszük legalább 1/2 órára. A hagymát megpucoljuk, kockára vagy félkarikára vágjuk. Az olívaolaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot elkeverjük a majonézzel, belezúzzuk a megtisztított fokhagymát, meghintjük a sóval, beleszórjuk a szárított kaprot. Alaposan összeforgatjuk, és a hűtőben pihentetjük...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csilipaprikák magjait eltávolítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk. Az így előkészített csilit – az őrölt gyömbér és a kurkuma kivételével – a többi fűszerrel együtt pár percig pirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű