1 kg burgonya, 20 dkg pulykasonka, 30 dkg bacon, 1 evőkanál vaj, só, bors, olaj.
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
A májat ledaráljuk (vagy aprítóban pèpesítjük), egy nagyobb tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk az olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a májhoz. A masszához hozzákeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, és a reszelő apró lyukán megreszeljük, picit kicsavarjuk. Sózzuk, hozzáadjuk a tojást, és apránként a lisztet. A krumpli vizzességétől függően változhat a l...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkét összepiritjuk a cukkinivel fűszerezzük ,én sót és borsot szoktam . Majd jöhet a paradicsom Sima tömlős krémsajtot nyomok rá ,két kanál tejföl.és kész is
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárga végeit letörtem, a spárgát megmostam és 3-4 centis darabokra törtem. Letettem a tepsi aljára, mellé dobáltam az apróbb kockára vágott póréhagymát, rámorzsoltam egy kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű