Kekszes alap: 50 dkg háztartási keksz, 5 dkg marcipán, 6 evőkanál porcukor, 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor, 15 dkg vaj, 3 evőkanál tejszínhab, 0,5 dl langyos tej
Krém: 20 dkg marcipán
A tetejére: 15 dkg étcsokoládé, 1 teáskanálnyi vaj
A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a szoba-hőmérsékletű vajat és a tejszínhabot, majd robotgéppel összedolgozzuk. A kakaót elkeverjük a tejjel és ezt is hozzáöntjük, ismét összedolgozzuk robotgéppel. A marcipánt apró darabokra törjük és belekeverjük, majd az egészet alufóliával kibélelt sütőformába tesszük és lehűtjük. A 20 dkg marcipánt felvagdossuk és elsimítjuk a kekszes alap tetején. Közben felolvasszuk a csokoládét és belekeverjük a vajat, a marcipános réteg tetejére öntjük és hűtőbe tesszük amíg megszilárdul és szeletelhetjük.
A céklát alaposan mosd meg és héjastól tedd fel főni. Miután puhára főtt és kihűlt, hámozd meg. A vajat olvaszd fel, majd hagyd kihűlni és a céklával együtt botmixerrel pépesítsd k...
Elkészítési idő:A keksz felét egy 25 x 25 centis tálba rakosgatjuk. A vaníliás pudingport összekeverjük a cukorral, felengedjük a tejjel, majd nagy lángon, folyamatos keverés mellett addig főzzük...
Elkészítési idő:Az átszitált lisztet elkeverjük a szódabikarbónával és elmorzsoljuk a margarinnal. Az édesítőport alaposan összekeverjük a tojássárgájával, a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és...
Elkészítési idő: