9 tojás, 9 ek cukor, 7 ek liszt, 1 csomag sütőpor, 3 ek. kakaópor.
+ 1 cs. főzni való vanília ízű pudingpor, 10 dkg cukor, 3,5 dl tej, 10 dkg margarin, 50 dkg gesztenyemassza, 2-3 ek. rumaroma.
+ 3-4 dl habtejszín (Hulala), 1 csomag habfixáló, gesztenyemassza.
Kakaós piskótát sütünk, hűlni hagyjuk, miután kihűlt, három lapra vágjuk.
A krémhez a pudingport a tejben 10 dkg cukorral ízesítve sűrűre főzzük, majd hűlni hagyjuk. A puha margarint keverjük habosra. A puha gesztenyemasszát kisebb adagokban a margarinhoz keverjük, majd a hideg vaníliakrémet is hozzáadjuk, simára keverjük. A rumaromával ízesítjük.
A krémet három részre osztjuk és a lapokra kenjük, erre simítjuk a tejszínhabot. A habbal a torta oldalát is bevonjuk és a maradék gesztenyemasszával díszítjük.
A krémhez a vaníliás pudingport a vízben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral gépi habverővel kikeverjük, majd szép simára keverjük a pudinggal....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krém: fél kiló túró, 1 cs. zselatin, fél liter tejszín habbá verve, kis cukor ízlés szerint.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tortalapokat készítjük el, hogy a kihűlt, kettévágott lapokat a frissen elkészült, langyos krémmel tudjuk megtölteni. A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A csokis tortalapho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat magasfalú, mikrózható edényben összekeverjük, és 6 percre 750 Watt-ra mikróba tesszük. Megvárjuk míg kihűlik majd 3-részre vágjuk. A lapokat vastagon megkenjük a...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: Könnyű