Hozzávalók
• kb. 1 kg burgonya
• fél kg gomba
• 1 pohár tejföl
• diónyi margarin
• kb. 25 dkg sajt
• só, bors
Elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, majd sós vízben megfőzzük. A főtt burgonyát apróra összetörjük, és a tejföllel, valamint a margarinnal habosra keverjük. A gombát megpároljuk, borsozzuk. A burgonya felét egy kivajazott jénaiba helyezzük, majd rárakjuk gombát, majd a maradék burgonyát. A tetejére ráreszeljük a sajtot. Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Kis kockákra vágom a csirkemellet, a laskagombát, a kaliforniai paprikát vékony csíkokra vágom, a sárgarépát lereszelem almareszelőn, szálasra. 2 Kis olajon, wokban megpuhítom a...
Elkészítési idő:Az élesztőt futtassuk fel a cukros meleg tejben. Majd valamennyi hozzávalót alaposan gyúrjuk össze, és dagasszuk géppel vagy akár kézzel pár percet. Ha ezzel megvagyunk, takarj...
Elkészítési idő:.
Elkészítési idő:Hámozzuk meg vékonyan a spárgát, és vágjuk 2-3 centis darabokra. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra. A margarinon pirítsuk meg a hagymát, majd dobjuk rá a feldarabolt spárgát,...
Elkészítési idő: