250 g tepertő (finomra darált)
1 db hagyma - vörös
2 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanál ketchup
1 evőkanál majonéz
2 bő evőkanál vaj
1 csipet bors - fekete (őrölt)
1 nagy csipet só
1 kávéskanál pirospaprika (őrölt)
1Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3A krém el is készült. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
Egy serpenyőben az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a cukkinit, de nem sütjük puhára. Közben összehabarjuk a tojást ízlés szerint sóval, ráöntjük a zöldségre, és készre...
Elkészítési idő: 25 percA falafel elkészítése a csicseriborsó előkészítésével kezdődik. Ehhez áztasd be a csicseriborsókat egy éjszakára hideg vízbe. Figyelj arra, hogy jó bőven lepje el a víz, mert igenc...
Elkészítési idő: 10 óra-a paprikákat kicsumázzuk, -a paradicsomot feldaraboljuk -az egészet kétszer ledaráljuk -1/2 órát főzzük,sűritjűk én kicsit a botmixerrel pépesítettem -bele a só ( aki akar 1...
Elkészítési idő: 30