20 dkg karalábé nagy lyukú reszelőn reszelve
15 dkg retek nagy lyukú reszelőn reszelve
1 tk. só
15 dkg görög joghurt
1 gerezd fokhagyma reszelve vagy kinyomva
1 púpozott tk. mustár
pár csepp citromlé
pár tekerésnyi frissen őrölt bors
A reszelt karalábét és retket összekeverjük a sóval, és 5-10 percet állni hagyjuk.
Amíg a karalábé és a retek kiereszti a levét, az összes többit egy tálban elhabarjuk.
A kézzel kifacsart retket hozzákeverjük a joghurthoz, és már tálalhatjuk is. :
A reszelt karalábét és retket összekeverjük a sóval, és 5-10 percet állni hagyjuk.
Amíg a karalábé és a retek kiereszti a levét, az összes többit egy tálban elhabarjuk.
A kézzel kifacsart retket hozzákeverjük a joghurthoz, és már tálalhatjuk is. :
Hozzávalók (4 személyre): 1 nagyobb zellergumó 2 közepes alma 1 nagy marék dió citromlé esetleg balzsamecet A zellert vékony csíkokra vágjuk, párolóbetétben egy megfelelő mér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A mozzarella golyócskákat egy szűrőn lecsöpögtetjük, majd a paradicsomra borítjuk. A lila hagymát megpucoljuk, és félkarikák...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt a ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA virslit és a tojásokat megfőzzük. A hagymát izlés szerint vékonyra szeleteljük vagy apróra vágjuk. A virsliket felkarikázzuk, a tojásokat felaprítjuk. A sajtot a 4 oldalú reszelő...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű