Hozzávalók:
1 kg zöldparadicsom
50 g finomítatlan nádcukor
25 g gyömbér
3 gerezd fokhagyma
2 db chili
fél teáskanál egész bors
A felöntőléhez:
400 g víz
100 g ecet (10%)
fél evőkanál só
A megmosott paradicsomokat összekeverem a hozzávalókkal . A felöntőlevet elkészítem felforralom,és a szépen elrendezett paradicsomokra öntöm.A felöntőléhez a lecukrozott paradicsom levét is hozzáadom. a dunsztolás : egy óra gyöngyöző vízben.
Ez a recept 5 literes üveghez van, persze el lehet osztani kissebb üvegekbe is! Felaprítjuk a káposztát, a hagymákat, a paprikát, a zöldparadicsomot és az uborkát, alaposan összek...
Elkészítési idő:1. Az uborkákat megmossuk, végüket levágjuk, oldalukat hosszanti irányban bemetsszük. 2. Az üveg aljára 1 cs száras kaprot helyezünk, az uborkákat egymás mellé állítva sorban l...
Elkészítési idő:A paprikát, paradicsomot, uborkát, káposztát hagymát szép vékonyra felszeleteljük, rászórjuk a sót, cukrot, szalicilt, meglocsoljuk az ecettel. Az egészet jól összekeverjük, és 2 n...
Elkészítési idő: