Hozzávalók:
125 g liszt
1 tojássárgája
360 g
150 g vaj
Krém tetszőleges
A hozzávalókból rétes keménységű tésztát gyúrunk . 4 lapot sütünk belőle és tetszőleges krémmel megkenjü a tetejét is.
A tojások fehérjét a cukorral habbá verjük. A lisztet, a darált diót és a sütőport belekeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát. 180 fokos sütőben 20-22 perc alatt me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárga lapokhoz a tojássárgákat a porcukorral elektromos habverővel habosra keverjük, apránként hozzáadagoljuk a vizet, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát kettévesszük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk. A krémhez: A margarint a 15 dkg porcukorral kihabosítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKb. 10 dkg héjábon főtt, hámozott, és melegen áttört burgonyát elkeverünk 10 dkg vajjal és 20 dkg porcukorral. 10 dkg darált diót leforrázunk 2 dl egy darabka vaníliával felfőzött...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű