6 tojás
30 dkg porcukor
1 van. cukor
1/8 l olaj
1/8 l langyos víz
20 dkg liszt
4 e.k. kakaó
1 sütőpor
Krém
1 l növényi tejszín
4 cs. habfixáló
6 e.k. porcukor
6 e.k. mogyorókrém
6 tojássárga, 30dkg porcukor, 1 vaníliás cukor, ezeket összekeverjük. 1/8 l olaj, 1/8 l langyos víz, ezeket is hozzákeverjük. Hozzáadunk még 20 dkg lisztet, 4 e.k. kakaót, 1 sütőport. A 6 tojásfehérjéből kemény habot verünk, és az előző masszával finoman összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt gáztesiben megsütjük. Krém: 1 l tejszín, 4 cs. habfixáló, 6 e.k. porcukor. Ezt jól kikeverjük, elfelezzük, az egyik felét a tésztára kenjük, a másik feléhez 6 e.k. mogyorókrémet keverünk, és rákenjük a tejszínre.
A tojássárgákat 2 evőkanál porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a rumot. Felverjük a tejszínt és a tojásfehérjéket, majd a mascarp...
Elkészítési idő:A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az olajat és a vizet, elkeverjük, majd a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport is hozzáadagoljuk. K...
Elkészítési idő:A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A mákos réteghez való anyagokat összekeverjük és a tepsibe simítjuk, majd a tetejére ráöntjük a kikavart piskótatésztát. Megsütjük. Ha kész, kibor...
Elkészítési idő: