4 db csirkemell filé
2 db tojás
10 ek. finomliszt
4 dl tej
ételízesítő
só
őrölt fehér bors
étolaj
szárnyas fűszerkeverék
A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel.
5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóval sűrű palacsinta tésztát keverünk.
A csirkemell csíkokat lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok.
A kacsát kis darabjaira vágom (a combokat kettőbe, a mellet hosszában és keresztben is kettőbe, a hátát ugyancsak kettőbe, a szárnyakat is kettőbe). Minden húsdarabot jól megsózok....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát,gyömbért megdinszteljük a fűszerek hozzáadásával, majd a csirkemellet rádobjuk, hirtelen megsütjük,hogy szaftos maradjon. Ezután hozzáadjuk a paradicsompürét,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk a csirkemellet apró kockákra. A többi hozzávalóval keverjük össze egy tálban. Serpenyőben forró kókuszolajban süssük ki a tócsnikat. (Ehhez kis kupacokat alkossunk) Fog...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A paprikát apró kockára vágjuk, a túróval és a mustárral összekeverjük, mindegyik hússzelet egyik végére halmozunk egy ev...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz