1 nagyobb csirkemell
10 dkg gépsonka
fél doboz szeletelt, v. darabolt konzerv ananász
20 dkg reszelt sajt
só, bors
sült csirke fűszersó
olaj.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal.
Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a csirkeszeleteket. Oldalanként kb 4 percig.
Előveszünk egy jénait,kikenjük olajjal, majd az aljára pakoljuk a csirkeszeleteket.
Minden szelet csirkére teszünk egy szelet v.darabolt ananászt, majd egy egy sonkát.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben megsütjük.
Jó étvágyat kívánok.
A megtisztított csirkemell szeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, meghintjük sóval. Egy tálba a forgatáshoz lisztet szórunk. Egy magasabb falú edényben bő olajat forrósítunk. A bun...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűFacsard a citromot Önts össze mindent
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük puhára a rizst a csomagoláson leírtak szerint. Közben vágjuk kockákra a paprikákat és a cukkinit. Vágjuk durvára a hagymát és nagyobb kockákra a csirkét.Pirítsuk meg a csirk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítjük a húspácot: az olajat, citromlét és mézet elkeverjük, majd megkenjük vele a csirkecombokat (a csirkebőrt be is vagdoshatjuk), pirospaprikával megszórjuk, majd 200 fokon...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű