1 nagyobb csirkemell
10 dkg gépsonka
fél doboz szeletelt, v. darabolt konzerv ananász
20 dkg reszelt sajt
só, bors
sült csirke fűszersó
olaj.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal.
Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a csirkeszeleteket. Oldalanként kb 4 percig.
Előveszünk egy jénait,kikenjük olajjal, majd az aljára pakoljuk a csirkeszeleteket.
Minden szelet csirkére teszünk egy szelet v.darabolt ananászt, majd egy egy sonkát.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben megsütjük.
Jó étvágyat kívánok.
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklop...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellfiléket szeleteljük fel. Fokhagymás fűszerkeverékkel dörzsöljük be őket, és pici olívaolajon süssük meg mindkét oldalukat. A szeleteket fektessük egy tepsibe és karik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe fektetjük a combo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA fűszereket összekeverjük, majd kettőbe osztjuk és két tálba tesszük. 2,5 liter vizet felforralunk, hozzákavarjuk az egyik adag fűszerkeveréket, a szódabikarbónát és a cukrot. Ala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű