1 l tej,
0,5 kg. liszt,
0,5 cs. sütőpor,
3 db. tojás,
pici só,
pici cukor.
lekvár,v. dzsem
fahéjas porcukor
.
A hozzávalókat robotgéppel összekevertem, majd kisütöttem.
Felét lekvárral, a másik felét fahéjas cukorral töltöttem, majd feltekertem.
Jó étvágyat kívánok.
elkészítés Gyoza tészta: Olyan tésztát gyúrjunk a hozzávalókból, hogy az ne legyen ragacsos, s az állaga olyan puha legyen, mint a fülcimpa. Takarjuk le a tésztát nedves k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 dkg felhevített vajon megdinszteljük a vöröshagymát, a felét kivesszük és félretesszük. A serpenyőben maradt hagymán pirulásig sütjük a kis kockákra vágott, füstsóval, borssal, c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz egy igen egyszerű recept. Sült csirkéhez ajánljuk köretnek és együtt is lehet sütni a hússal. De önmagában, mézzel lecsorgatva, darált dióval megszórva is isteni finom desszert...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű