1,5 kg csirkeszárny,
csirke fűszersó
liszt.tojás-prézli, egy kis szezánmag amit belekeverek a prézlibe.
olaj a sütéshez.
A csirkeszárnyakat tisztítom, a végeit levágom. Megszórom sült csirke fűszersóval és a szokásos módon panírozom és kisütöm.
Most kukoricás rizst készítettem hozzá.
Jó étvágyat kívánok.
A hagymát apróra vágjuk kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a feldarabolt csirkehúst, fehéredésig sütjük, sózzuk borsozzuk. Rátesszük a felszeletelt káposztát is, meghintjük cso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsütőt előmelegítem 180C-ra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatom (erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs időm akkor a nyársak végét...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűKészítünk egy lecsót,(pirospaprikával) Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, só bors. A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk,só bors majoranna. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű