Sajt,
só,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
olaj.
A sajtot szeletekre vágjuk sózzuk.
Ezután a lisztbe, a felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
A tojásba, zsemlemorzsába kétszer szoktam, hogy biztosan ne follyon ki.
Köretnek sült krumpli készült.
A húsgolyóhoz összekeverjük a hozzávalókat és kisebb gombócokat formázunk.Ezeket serpenyőben sütjük zsiradékon. Ha átpirultak félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A sütőt bekapcsoljuk 200 fokra. 2. A kenyérszeleteket kettesével egymás tetejére tesszük. Az így keletkezett szendvicseinket félbevágjuk, majd megkenjük vajjal, és rakunk a köz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karalábét megtisztítjuk, belsejét kifúrjuk, a forgácsokat és a fiatal leveleket félretesszük. A hagymát lereszeljük, megfuttatjuk 1 evőkanál zsíron, összekeverjük a darált hússal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát egy nagy fazék sós vízben puhára főzzük. Ha kicsit kihűlt vékonyan meghámozzuk és finomra törjük. Hagyjuk teljesen kihűlni. 2. A morzsához egy nagy serpenyőben fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű