3 db tojássárgája
25 dkg Rama Vajas Íz
1 dl tej
50 dkg finomliszt
30 dkg kókuszreszelék
25 dkg porcukor
3 db tojásfehérje
1 csomag szalakáli
citrom reszelt héja
csokoládé
A tejet kis lábasban meglangyosítjuk és elkeverjük benne a szalalkálit. A lisztet a puha (szoba-hőmérsékletű) Ramával, a tojások sárgájával és a porcukorral mély tálban összegyúrjuk, a tejes szalalkálit hozzáadjuk.
A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd kanalanként a porcukrot és a kókuszreszeléket is hozzákeverjük.
A tésztát 4 egyforma cipóra osztjuk, és meglisztezett gyúródeszkán egyenként kinyújtjuk, hogy 3 milliméter vastag téglalapokat kapjunk. Ezután a kókuszos töltelékkel megkenjük, és föltekerjük. A tekercseket éles késsel 1 cm vastagon felszeleteljük, és az így kapott kis csigákat Ramával kikent és liszttel beszórt tepsire fektetjük.
A sütőt kb. 150 °C előmelegítjük. A sütemény kb. 15 perc alatt sül meg szép rózsaszínűre, de vigyázzunk, nehogy megégjen.
összekeverjük majd megsütjük,ha kész elvágjuk két lapra bele a töltelék és a hűtő fel kéne a fehérjét verni és óvatosan a többivel egybe forgatni
Elkészítési idő: 30 pA hozzávalókat ebben a sorrendben összekeverjük egy bögrében, majd 3 percig mikrózzuk.
Elkészítési idő: 6 percTészta: A tojások fehérjébe teszek 1 ek vizet, pici sót, folyamatosan adagoljuk hozzá a cukrot s kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadagolom a tojások sárgáját és az olajat...
Elkészítési idő: