Cekla
Lencse
Repa
Hagyma
zoldfuszerek
Szoszhoz:
joghurt/tejfol
majonez
citrom/ecet
so
hagymat es repat olajon megoiritom, fuszerezem.
Ceklat es lencset megfozom.
Osszekeverem, szoszt csinalok ra.
A mustárt elkeverjük az olajjal, citromlével, sóval, borssal. Belekeverjük a karikákra vágott virslit, kockára vágott uborkát, és sajtot. Lehűtve tálaljuk.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz almákat megmosom, négy részre vágom, a magházát eltávolítom, és apró kockákra vágom. A zellert is megtisztítom, nagy lyukú reszelőn lereszelem, és egy nagyobb tálban összekevere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kuszkuszhoz forrald fel a vizet. Tegyél bele egy picit sót is. Ha a víz felforrt, akkor vedd le a tűzhelyről, tedd bele a kuszkuszt és keverd el az olívaolajjal. Fedd le 5 per...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lila hagymát felszeleteljük. Az olajat és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hagymát. Jól elkeverjük, félretesszük. A rukkolát megmossuk, leszárítjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes